Database verrijking

Is jouw CRM-systeem onoverzichtelijk geworden? Stijgt het aantal ‘bounced’ e-mails op je e-mailcampagnes alsmaar door? Wil je de campagnes persoonlijker maken? Start dan met database verrijking van Quelsa en verhoog de respons op je mailings.

Contact     Gratis Intakegesprek

Praat met de juiste persoon

Wanneer je een e-mailcampagne verstuurt, dan stuur je deze het liefst direct naar de juiste persoon. Toch hebben veel organisaties een groot aantal algemene ‘info@’ e-mailadressen in hun CRM-systeem. Hierdoor komen veel e-mails nooit aan bij de juiste persoon en worden in veel gevallen zelfs nooit gelezen. Database verrijking verlaagt het aantal algemene e-mailadressen in je database en zorgt ervoor dat je e-mails zo goed mogelijk bij de juiste persoon terechtkomen.

Database verrijking is een noodzaak

Je klanten zijn continu in beweging. Wanneer de datakwaliteit niet op peil wordt gehouden, zijn je gegevens al gauw niet meer up-to-date. Bijvoorbeeld door verhuizingen, verloop in contactpersonen of door faillisementen. Het is dan ook belangrijk dat je klantgegevens regelmatig geactualiseerd worden.

Personaliseer je campagnes

Database verrijking is ideaal voor het personaliseren van je e-mailcampagnes. Door klantgegevens te verrijken met kenmerken, kan je klantcontact veel persoonlijker maken. Voorbeelden van geschikte kenmerken zijn:

  • Demografische kenmerken (geslacht, leeftijd, etc)
  • Loyaliteit (nieuwe klant, terugkerende klant, etc)
  • Interesses
  • Branche

Uiteraard kunnen in overleg ook andere kenmerken worden toegevoegd aan je klantprofiel. Met behulp van deze kenmerken kan je je campagnes veel beter afstemmen op de behoefte van je klant. De kans op respons wordt daarmee aanzienlijk vergroot.

Database verrijking door Quelsa

Quelsa kan een database verrijking uitvoeren voor de organisatie. Dat begint bij een grondige analyse van je CRM-systeem of database. Hieruit volgt een praktisch rapport vol met aanbevelingen, gericht op jouw situatie. Op basis daarvan gaan we verder met het actualiseren en verrijken van je gegevens. Na de verrijking zijn al je gegevens weer actueel én heb je bruikbare handvatten in huis om de kennis van jouw klanten te vergroten!

Ben je benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Of wil je weten wat Quelsa nog meer voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Contact     Gratis Intakegesprek

Copyright 2024 Quelsa