HR Solutions - Download de whitepaper met HR Trends

HR Software voor een constante dialoog met je medewerkers

Wil je meer weten over de laatste trends op het gebied van HR solutions, en de visie van Quelsa op het HR werkveld? Vul onderstaand formulier in om de gratis whitepaper per e-mail te ontvangen. Onder het formulier vind je een korte toelichting op de onderwerpen die aan bod komen.

Download de gratis whitepaper hier:

  Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

  Van Monoloog naar Dialoog

  In deze deel-economie is het eigenlijk niet meer van deze tijd om als werknemer te moeten wachten op die ene survey per jaar om je mening of visie over de organisatie te geven.
  Door medewerkers altijd ruimte te geven om feedback/ en ideeën te laten ventileren en HR Software in te zetten, maakt dit hen meer betrokken bij de organisatie en zal ervoor zorgen dat medewerkers meer bevlogen aan het werk zijn.

  HR solutions

  Quelsa biedt met haar HR software zeer veel mogelijkheden op het gebied van HR solutions. Je kunt bij ons terecht voor alle vraagstukken rond medewerkersbeleving. Binnen de software heb je de vrijheid om een onbeperkt aantal onderzoeken per jaar te maken en dit naar een onbeperkte hoeveelheid respondenten te sturen.
  Je kunt dus écht onbeperkt aan de slag, en via alle voor jou relevante kanalen in dialoog met je medewerkers.

  HR systemen

  De huidige HR systemen en HRM systemen hebben vaak veel beperkingen waardoor je slechts een deel van jouw behoefte kunt invullen. Ze bieden niet alle mogelijkheden, zoals medewerkersonderzoeken, 360 graden feedback, managementevaluaties, en trainings/ opleidingsmogelijkheden.
  Binnen de HR Software kan je doorlopend de laatste HR trends binnen jouw vakgebied blijven inzien.

  HR trends

  De laatste HR trends worden altijd meegenomen in de onderzoeken bij Quelsa. De trends in HR worden constant gemonitord door ons, wat ervoor zorgt dat de laatste HRM trends van 2017 toegepast worden in uw onderzoek. Graag lichten wij je ook voor het onderzoek toe wat deze HR trends precies inhouden, en hoe wij te werk gaan om de laatste trends in HR om te zetten in het juiste soort onderzoek.

  HR software

  Onze HR software wordt continue up to date gehouden, minimaal 4 maal per jaar wordt er een grote update toegevoegd. Op deze manier werk je altijd volgens de laatste HR trends binnen het HRM werkveld.

  Onze HR software en consultancy zijn zeer veelzijdig. Je kan de software onder andere gebruiken voor medewerkerstevredenheidsonderzoeken, klanttevredenheidsonderzoeken, 360 graden feedback, Net Promoter Score (NPS) of bijvoorbeeld managementevaluaties. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden, indien je hier een persoonlijk advies over wilt of meer informatie wenst, neem dan contact met ons op.

  Contact     Gratis Intakegesprek

   

   

  Copyright 2024 Quelsa