Gratis intakegesprek door Quelsa

Zomaar een externe partij binnenhalen om je klanten, medewerkers, en/of markt in kaart te brengen, dat is best lastig. Het vraagt om grenzeloos vertrouwen. Wij vertrouwen erop dat Quelsa je absoluut de weg gaat wijzen naar betere resultaten. Van kennis naar resultaat. Dit hebben wij ook bij andere klanten al gedaan. Onze klanten bevinden zich in verschillende sectoren. Van het onderwijs tot de gezondheidszorg en van de overheid tot het bedrijfsleven. Om de drempel weg te nemen: probeer ons eens uit! Wij maken geheel vrijblijvend een quick scan op een vraagstuk waar je resultaat op wilt boeken. Zo kan je goed kijken of je samen met ons een volgende stap gaat zetten.

Een quick scan bestaat uit 5 uur consultancy, waarbij inzichtelijk gemaakt kan worden waar de mogelijkheden liggen binnen je organisatie.

    Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

    Copyright 2024 Quelsa